| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ με παιδιά "Παρά θιν' αλός"

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ όντας ευαισθητοποιημένη στα περιβαλλοντικά θέματα συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά, σε εθελοντικό πρόγραμμα καθαρισμού παραλιών.

Αυτή τη χρονιά είχε επιπλέον σύμμαχους τους μικρούς φίλους από το Παιδικό Χωριό SOS. Οι εθελοντές του συλλόγου μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς καθάρισαν την παραλία κάτω από το Κυβερνείο στην Καλαμαριά. Έχοντας ως σύνθημα «Τις ακτές μας αγαπάμε και σκουπίδια δεν πετάμε» συγκεντρώθηκαν ανακυκλώσιμα υλικά, όπως πλαστικά μπουκάλια, φελιζόλ, κουτιά αλουμινίου, σακούλες και διάφορα άλλα απορρίμματα  που είχαν αφήσει διάφοροι περαστικοί.

Στόχος της κοινής μας προσπάθειας, είναι η καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης τόσο στα παιδιά, όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία.

Ας ελπίσουμε ότι με το πέρασμα των χρόνων, ο κόσμος θα ευαισθητοποιείται ολοένα και περισσότερο, οι θάλασσες και οι ακτές της χώρας μας θα παραμένουν καθαρές ώστε να μπορούμε να τις απολαμβάνουμε όλοι.

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ στο 6ο Sail For Pink

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ έδωσε το παρόν στο  6o Sail For Pink. Μαζί με πολλούς άλλους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες συμμετείχε στην  εκδήλωση που διοργάνωσε για έκτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα...

Τρέχουμε μαζί για καλό σκοπό στο 4ο Panorama Charity Fun Run

«Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» δίνει και φέτος το «παρών» στο καθιερωμένο φιλανθρωπικό αθλητικό ραντεβού του Πανοράματος. Την Κυριακή 22 Απριλίου διοργανώνεται από το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, τον Αθλητικό Σύλλογο Πανοράματος "Λέοντες" και την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, το 4ο "Panorama Charity Fun Run" με το γνωστό σύνθημα "Τρέχουμε μαζί για καλό σκοπό".

Περισσότερα...

"ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ!" από την Αντηρίδα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι εθελοντές του συλλόγου  «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» επισκεφτήκαμε τις κλινικές της Παιδιατρικής και Παιδοχειρουργικής του νοσοκομείου, για να ευχηθούμε Καλή Ανάσταση, στα νοσηλευόμενα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Περισσότερα...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με το Χαμόγελο του Παιδιού

Οι εθελοντές της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ  συνοδεύσαμε τους εθελοντές του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στους χώρους της παιδιατρικής και παιδοχειρουργικής κλινικής για να ευχηθούμε με χαμόγελο Καλή Ανάσταση στους μικρούς νοσηλευόμενους και στις οικογένειές τους. 

Περισσότερα...

Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

«Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ» δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγαλύτερη γιορτή της Βορείου Ελλάδος, τον 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος¨». Την Κυριακή 1 Απριλίου 2018, μέλη και φίλοι του συλλόγου μαζί με χιλιάδες δρομείς ήταν παρόντες στην εκκίνηση για να μοιραστούν ακόμα μία φορά σημαντική εμπειρία ζωής. 

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 21