| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Η Αντηρίδα - Κοπή Πίτας

Μια μεγάλη αγκαλιά ήταν η εκδήλωση της κοπής πίττας η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Σεμιναρίων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη μαγευτική φωνή της σοπράνο Δέσποινας Ανδρανιώτη. Με το πέρας του μουσικού ταξιδιού ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. 

Τα μέλη της Διοίκησης μετέφεραν τις θερμές ευχές τους για μια υγιή και δημιουργική νέα χρονιά σε όλους τους εθελοντές και φίλους του Συλλόγου  ενώ παρουσιάστηκαν οι σημαντικότερες δράσεις της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ  στο πλαίσιο απολογισμού της προηγούμενης χρονιάς. 

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις πλούσιες γεύσεις εδεσμάτων και χειροποίητων γλυκών και αντάλλαξαν με χαμόγελα εγκάρδιες ευχές για τη νέα χρονιά.

Ευχαριστούμε την εταιρεία μαζικής εστίασης Αφοι Κομπατσιάρη ΑΕ για την ευγενική τους χορηγία, και όλες  τις κυρίες του Συλλόγου μας για τα υπέροχα εδέσματα που ετοίμασαν και απολαύσαμε.

Περισσότερα...

Η Αντηρίδα στο Σπίτι της Βεργίνας

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Παπαγεωργίου "Η Αντηρίδα" παρέδωσε στο Σπίτι της Βεργίνας με πολλή αγάπη, ρούχα, σεντόνια και διάφορα απαραίτητα είδη σπιτιού!

Περισσότερα...

Απολογισμός και βράβευση εργαζομένων στην κοπή πίτας του Νοσοκομείου

Οι εθελοντές της Αντηρίδας υποστήριξαν όπως κάθε χρόνο με τον τρόπο τους την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου. Φορώντας τα διακριτά σήματα στην υποδοχή, συνόδευσαν Μέλη της Διοίκησης ,της Πανεπιστημιακής κοινότητας, εκπροσώπους εκκλησιαστικών, πολιτικών αρχών και τους εργαζόμενους, στις θέσεις τους καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα. Η γιορτή είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την λειτουργία και την ανοδική πορεία του Νοσοκομείου.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη όταν τιμήθηκε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ για τη δράση της και βραβεύτηκε εθελόντρια για την προσφορά της στο έργο του Συλλόγου από την αρχή της δημιουργίας του. Για όλα τα μικρά πράγματα που κάνουμε με πολύ αγάπη.

Περισσότερα...

Κάλαντα από το 3ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου

 

Οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους πήραν την πρωτοβουλία να επισκεφτούν τον χώρο του Νοσοκομείου κατά την διάρκεια των εορταστικών ημερών. Θέλησαν και μπόρεσαν να προσφέρουν μέσα από τη μουσική των χριστουγεννιάτικων καλάντων παρηγοριά και δύναμη στις οικογένειες των μικρών ασθενών που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική ή Παιδοχειρουργική Κλινική. 

Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ και η Διεύθυνση του νοσοκομείου ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές & τους εκπαιδευτικούς του 3ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου για τη χαρά να μοιράζονται μαζί μας, στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας. Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία.

Περισσότερα...

Ευχές από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας συνοδευόμενος από τη Γυναικεία Χορωδία της Μητροπόλεως «Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος», επισκέφθηκε όπως κάθε χρόνο το Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Εκφράστηκε με ιδιαίτερη χαρά όταν συνάντησε τους μαθητές του 3ου Γυμνάσιου Ωραιοκάστρου που είχαν έρθει με σκοπό να ψάλλουν τα κάλαντα στους νεαρούς ασθενείς. 

Ο Σεβασμιώτατος στήριξε με τις ευχές του τους ασθενείς και τους συνοδούς τους στη Νευρολογική Κλινική, στην Παιδιατρική, στην Παιδοχειρουργική και στη Χειρουργική. Ευχήθηκε προσωπικώς τους ιατρούς τους εργαζόμενους αλλά και όλους που με τις ενέργειές τους στηρίζουν τον συνάνθρωπο.

Περισσότερα...

Θεατρική Ομάδα Γ.Ν.παπαγεωργιου

Την Πέμπτη είχαμε τη χαρά να δούμε τη θεατρική ομάδα του Παπαγεωργίου να παρουσιάζει στα νοσηλευόμενα παιδάκια της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου μας την δραματοποιημένη ανάγνωση του παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά " Φρικαντελλα, η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα " . Ακολούθησαν παιχνίδια, face painting, δωράκια και πολλά χαμόγελα παιδιών....

Καλές Γιορτές με Υγεία σε όλο τον κόσμο!

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 25