| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869

Μόνο του το παιδάκι με το αρκουδάκι του

Η ευχή ενός εθελοντή

Σε όσους έχουν προβλήματα, αληθινά ή φανταστικά, μεγάλα ή μικρά, σε όλους αυτούς και σε άλλους  τόσους, αυτή η φωτογραφία μου ας είναι, όχι μόνο 1000 λέξεις, αλλά ας γίνει φιλοσοφία ζωής. 

Δεν είμαστε οι μόνοι, άρα δεν είμαστε μόνοι .Όταν έχουμε το μεγάλο πρόβλημα, ας σκεφτούμε πως άλλοι άνθρωποι θα ήταν ευτυχισμένοι αν είχαν ότι έχουμε εμείς. Ας αξιολογήσουμε καλλίτερα, όλα όσα μας φαίνονται «τίποτα», απλώς επειδή ήδη τα έχουμε. 

Μόνο του το παιδάκι  με το αρκουδάκι του ,  αγωνίζεται. Ας είναι για μας παράδειγμα και προτροπή να υπολογίζουμε περισσότερο όσα έχουμε.

Με αισιοδοξία όλες τις ευχές μου για εσάς. Είμαστε όλοι μαζί, δεν είμαστε μόνοι, έχουμε κι αυτά που δεν φαίνονται.

Ευχαριστούμε τον εθελοντή που μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του. Η κάθε εμπειρία είναι μια πηγή έμπνευσης και χαράς για όλα τα μέλη της ομάδας «Η ΑΝΤΗΡΙΔΑ». Ένα μέρος της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στον κόσμο, τη βλέπουμε ήδη στους εθελοντές μας. 

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.