| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Ρεπορτάζ για την Αντηρίδα στο Parallaxi

Περάσαμε μια μέρα με τους εθελοντές στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Διαβάστε το ρεπορτάζ στη σελίδα: https://parallaximag.gr/thessaloniki/perasame-mia-mera-me-tous-ethelontes-sto-nosokomeio-papageorgiou

Αν έχεις βρεθεί έστω και για μία ώρα σε ένα νοσοκομείο, ξέρεις, έχοντας δει με τα μάτια σου, πως όλοι χρειαζόμαστε ένα στήριγμα τις δύσκολες ώρες. Είτε είμαστε εμείς που υποφέρουμε, είτε οι δικοί μας άνθρωποι. Τις ώρες που είμαστε μόνοι, ή δεν ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε αυτό που μας έλαχε. Ή απλά χρειαζόμαστε μια μικρή βοήθεια, μια ανακούφιση. Λίγη καλή διάθεση και ανθρωπιά.

 

Αυτό ακριβώς είναι το έργο που έχει βάλει στόχο της να επιτελέσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της μια ομάδα ατόμων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, μια ομάδα πραγματικό στήριγμα, όπως υποδηλώνει και το όνομά της: Αντηρίδα.

“Αντηρίδα” είναι ένας τοίχος που χτίζεται κάθετα προς κάποιον άλλο τοίχο, τον οποίο και στηρίζει, λέει ο ορισμός. Και πράγματι, αυτή η ομάδα μοιάζει να “χτίστηκε” μέσα στους τοίχους του νοσοκομείου και να συμβάλλει ουσιαστικά στις κολώνες που το στηρίζουν. Σταδιακά, έχει εξελιχθεί σε κινητήρια δύναμή του, κάτι που βλέπεις απροκάλυπτα περνώντας μια βάρδια με τους εθελοντές της.

Διαβάστε το ρεπορτάζ στη σελίδα: https://parallaximag.gr/thessaloniki/perasame-mia-mera-me-tous-ethelontes-sto-nosokomeio-papageorgiou

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.