| Στηρίζουμε αυτούς που έχουν ανάγκη: 2313323869 

Αρχαιρεσίες εκλογής νέου Δ.Σ. του Συλλόγου

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021, τα μέλη πραγματοποίησαν διαδικτυακά την 13η Γενική Τακτική (1η επαναληπτική) Συνέλευση, για την ανάδειξη  του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για την περίοδο 2021-2025 :

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργία Δερετζή 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζωή - Ψαρρά - Παπαγεωργίου

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Αναστασία Κυρατσού

ΤΑΜΙΑΣ: Στέλλα Λασπά

ΜΕΛΟΣ: Αγάπη - Μουσαφείρη - Καϊτετζίδου

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα μέλη και φίλους τους Συλλόγου για την πολύτιμη συνδρομή τους στο έργο της Αντηρίδας και ιδιαίτερα στην κα Άννα Βαλμά για την πολυετή, πολύπλευρη και συνεχή προσφορά της ως μέλος ΔΣ. Θερμές ευχές για υγεία, δύναμη, ατομική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους. 

 

Επικοινωνία

Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Θεσσαλονίκη
Περιφερειακή Νέας Ευκαρπίας, 56403

  • Τηλέφωνο: 2313323869
  • Φαξ: 2313323869
  • E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
     

  

Γίνε Μέλος

Στήριξε την προσπάθεια της ΑΝΤΗΡΙΔΑΣ:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ
 

 

ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

 

 

Ανακοίνωση: Ο Σύλλογός μας οικονομικά στηρίζεται εξ΄ολοκλήρου στις εισφορές των μελών του και τις δωρεές των φίλων του. Αυτοί είναι οι μοναδικοί μας πόροι και δεν επιδοτηθήκαμε ούτε επιδοτούμαστε από κάποιο ευρωπαϊκό ή κρατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τις ιδέες μας.